f rent-a-car

o namaslika

homeo namauslugevozilacjenovniklokacija

Kratkoročni i dugoročni najam vozila (osobnih ili kombi vozila)

Nudimo kratkoročan ili dugoročan najam osobnih ili kombi vozila. Prema željama, vozilo možemo dovesti na dogovorenu lokaciju. Vozni park obnavaljamo svake godine, tako da posjedujemo najnovije modele vozila Mercedes, Opel, Citoren, Hyndai, Chevrolet. Ujedno brinemo da je vozilo tehnički ispravno sa visokim standardima udobnosti.

Rezervacija vozila

Eurorent nudi mogućnost rezervacije vozila kako doma tako i iz inostranstva. Već u prvom susretu, kontaktu, stranka dobije sve potrebne informacije o vozilima, cijenama, načinu plaćanja, potrebnim dokumentima i sl. Cijena koju stranka dobije kod nas je bez dodatnih sakrivenih torškova i što je najvažnije - stranku izabrano vozilo ZASIGURNO čeka.

Pomoć na cesti

U vrijeme najma za ugodnu i mirnu vožnju Vam omogućujemo savjetovanje i pomoć u primjeru nekih problema, odnosno kvara vozila. Ako je potrebno, u mogućnosti smo zamijeniti vozilo kako bi sigurno i na vrijeme stigli do cilja. Također posjedujemo i vlastitu šlep službu koja je na raspolaganju 24h. U svakom momentu se možete obratiti jer sa nama ćete imati osjećaj da uvijek neko brine za Vas.

Dostava vozila uz posebne želje

Na Vašu želju vozilo besplatno dostavljamo/preuzimamo do hotela, aerodroma ili bilo koju drugu lokaciju. Potrebno nam je samo javiti tačnu adresu, datum i period najma. Isprobajte i uvjerit ćete se u potpunu uslugu!